امور پشتیبان تهران : 09128492438 شعبه غرب : 02146054528 شعبه شرق : 02177005909 شعبه مرکز : 02188665593 شعبه شمال : 02126244704 شعبه جنوب : 02155643061

نکاتی برای استفاده از ماشین ظرفشویی

مهمترین نکات برای افزایش طول عمر ماشین لباسشویی
نوامبر 9, 2019
اجزای مکانیکی ماشین لباسشویی اتوماتیک
نوامبر 29, 2019
مهمترین نکات برای افزایش طول عمر ماشین لباسشویی
نوامبر 9, 2019
اجزای مکانیکی ماشین لباسشویی اتوماتیک
نوامبر 29, 2019

نکاتی برای استفاده از ماشین ظرفشویی

متخصصان مدتی قبل در کمال تعجب بیان کردند که ماشین های ظرفشویی خانگی که برای شستن ظروف استفاده می شوند، جایگاه مناسبی برای نمو قارچ های بیماریزا هستند. به گفته این متخصصان، نگرانی نسبت به جرم های روی دیواره ماشین ظرفشویی کافی نیست و این قارچ های خطرناک داخل ماشین ظرفشویی هم در کمین سلامت شما نشسته اند.
به همین دلیل توصیه می شود بلافاصله پس از خشک شدن ظرف ها، آنها را از ماشین ظرفشویی خارج کنید تا عوامل بیماریزا فرصت انتقال به ظروف را نداشته باشند. بسیاری از خانم ها به منظور صرفه جویی در وقت، زمان شستشوی ظروف را کوتاه تر می کنند و به جای یک مرحله شستشو با آب گرم و آبکشی نهایی، تنها مرحله آب کشی را انتخاب می کنند.
در این روش بسیاری از باکتری ها و میکروب ها در ظروف به خصوص در نواحی برجسته و غیر قابل دسترس باقی می ماند و می تواند عاملی برای ابتلا به بیماری های گوارشی باشد. به همین دلیل توصیه می شود در صورت استفاده از ماشین ظرف شویی، حداقل زمان شستشو لحاظ شده و ماهی یک بار محفظه داخلی ماشین ظرف شویی با مواد پاک کننده و ضدعفونی کننده شستشو داده شود.

تحقیقاتی که انجام شد
بر اساس تحقیقات معلوم شد، رطوبت بالا و محیط گرم و قلیایی ظرفشویی ها بستر مناسبی برای رشد قارچ های بیماری زا در ماشین های ظرفشویی است.
این تحقیق به طور خاص نشان می دهد که قارچ های Exophiala، Rhodotorula  و Candida parapsilosis  که به آن ها مخمرهای سیاه، قرمز و سفید گفته می شود در ماشین های ظرفشویی وجود دارند.
خونریزی های گوارشی، آسیب های دستگاه گوارش و تحریک پذیری روده از جمله مهم ترین عوارض قارچ های بیماریزایی است که وارد بدن می شوند
در تحقیق انجام شده در سال 2011 مشخص شده است که 62 درصد ماشین های ظرفشویی آزمایش شده دارای قارچ های بیماری زا هستند و 56 درصد آن ها دربرگیرنده قارچ Exophiala dermatitidis و Exophiala phaeomuriformis می باشند.
تحقیقات اخیر نیز نشان می دهد که این قارچ ها بیشتر در قسمت درز درب ماشین ظرفشویی وجود دارند.
یکی از این محققان می گوید:نکته اصلی اینجاست که قارچ های بیماری زا به ندرت در طبیعت مشاهده می شوند، اما تعداد آن ها در ماشین های ظرفشویی بسیار بالاست.
این گونه قارچ ها تحمل فوق العاده ای در برابر حرارت، غلظت های بالای نمک، پاک کننده ها و مواد ضدعفونی کننده قوی و اسیدی دارند.

 

ظروف زیر را داخل ماشین ظرفشویی قرار ندهید

 


خطرات قارچ های بیماری زا
حالا شاید این سوال برایتان پیش بیاید که این قارچ ها تا چه حد برای سلامت ما مضر هستند؟
قارچ ها با آزاد کردن هاگ تولیدمثل می کنند. این هاگ ها با استنشاق وارد ریه می شوند که موجب عفونت های بدنی می گردد.
بد نیست بدانید بروز خونریزی های گوارشی، آسیب های دستگاه گوارش و تحریک پذیری روده از جمله مهم ترین عوارض قارچ های بیماریزایی است که وارد بدن می شوند.
افرادی که آنتی بیوتیک مصرف می کنند و افرادی که ضعف سیستم ایمنی دارند، بیش از بقیه در معرض این خطر قرار دارند.

 

نکات لازم برای کار با ماشین ظرفشویی

1- دقت کنید دقیقا به همان اندازه پیشنهادی، پودر داخل ماشین ظرفشویی بریزید. پودر بیش تر روی ظرف ها باقی می ماند و مقدار کم تر آن باعث کثیف ماندن ظروف می شود.
2-تنها زمانی که ماشین ظرفشویی پر است، شستشو را آغاز کنید. در صورت پر نبودن، برای از بین بردن بوی غذا از دور آبکشی استفاده کنید.
3- از مایع براق کننده استفاده کنید. براق کننده، کشش سطحی آب را کم کرده و مانع ایجاد لکه آب روی ظروف می شود. به خصوص در جاهایی که آب سخت دارند، باعث خشک شدن زودتر ظروف شده و در مصرف انرژی در دور خشک کن صرفه جویی می کند.
4- ظرف ها را با کم ترین درجه حرارت خشک کنید. حرارت زیاد روی لیوان های بلور لکه به جا می گذارد.
5- ظروف زیر را داخل ماشین ظرفشویی قرار ندهید.
آکریلیک، قطعات چسب دار، تمام آلومینیوم، آنتیک، برنز، چدن، ظروف چینی با تزیینات متالیک، کریستال، ظروف پلاستیکی که برچسب قابل شستشو در ماشین ظرفشویی را ندارند، کارد و چنگال با دسته های استخوانی، پلاستیک، چوبی یا منبت کاری شده، قاشق و چنگال های طلایی، آهنی، چاقوها، بسیاری از تابه و قابلمه های نچسب، شیشه شیر، ظروف مفرغی، ابزارهای پلاستیکی، قوطی و قاشق های چوبی.
6-پودر را روی قاشق و چنگال های نقره ای نریزید، چون لکه های قهوه ای ایجاد می کند.
7-قرار دادن بیش از حد قاشق و چنگال داخل سبد مخصوص، موجب خش افتادن آن ها می شود.
8- فلزهای مختلف را با هم داخل ماشین قرار ندهید. بشقاب های نقره و قاشق و چنگال های فولاد ضد زنگ را حتی در دور آبکشی ساده، همزمان داخل ماشین نگذارید. واکنش بین دو فلز به هر دو آسیب می رساند. چاقوها را به دلیل لبه فلزی از ظروف نقره دور نگه دارید.